Nokia

Skal till Nokia


Nokia – det finska mobilföretaget, var en gång i tiden den allra största och bästa mobiltillverkaren i världen. Företaget har en lång historia som börjar i mitten av 1860-talet. Det var Nokia som under många år var den ledande kraften bakom utvecklingen av mobiltelefonerna. År 2000 släppte de sin numera legendariska mobiltelefon 3310, en av världens mest sålda mobiltelefonmodeller. Idag äger Microsoft Nokias mobiltelefonvarumärke, med modellen Lumia i spetsen. Många älskar sina Nokia-telefoner, men det gäller att ta hand om mobiltelefonerna för att de ska hålla så länge som möjligt. Även om Nokia håller hög kvalitet och är byggda på ett hållbart sätt så kan de fortfarande gå sönder eller få en spricka i skärmen. Det finns dock ett enkelt sätt att skydda sin telefon mot detta.


Ett bra skal till mobilen är alltid smart


Att skydda sin telefon med hjälp av ett mobilskal är sunt förnuft. Det finns egentligen inga bra ursäkter till att inte ha ett mobilskal. Dagens mobiltelefoner är inte bara avancerade och fulla med smarta funktioner, de är även fyllda med minnen i form av bilder, filmer och dylikt. Varje gång du tappar din telefon så riskerar du att förlora alla dessa minnen, speciellt om du har riktigt otur. Dessutom så blir det skador på själva mobilen i sig, en produkt som sällan är billig. Med ett mobilskal till din Nokia kan du minimera riskerna. Du kommer garanterat att tacka dig själv för att du köpte ett mobilskal den dagen du råkar tappa din telefon på den hårda marken. Speciellt när du väl ser att den klarat sig utan problem.


Form och design


Dagens Nokiatelefoner ser bra ut men med hjälp av skal kan de se ännu bättre ut. Faktum är att skalet hjälper oss att visa vår egna personliga stil på ett bättre sätt. Du får med andra ord både ett skydd och ett sätt att skilja dig från mängden med din stil. Köp ett skal till Nokia redan idag du också.