Microsoft

Skal till Microsoft


Du känner säkerligen till Microsoft, ett av de största och mest välkända företagen i världen. Det är Microsoft som ligger bakom världens mest använda operativsystem, Windows, och sedan de började samarbeta med Nokia 2011 har de även gett sig in i mobiltelefonbranschen. Idag äger de Nokias mobiltillverkning och varumärket Lumia används för att sälja Microsofts egna mobiltelefoner. Dessa är så kallade Windowsphones och använder sig av Microsofts eget operativsystem. Vi har flera snygga och hållbara skal till Microsoft och dess mobiltelefoner här i vårt stora sortiment. Perfekt för dig som vill kunna skydda din Windowsphone på ett snyggt och prisvärt sätt.


Ett bra skydd till telefonen


Dagens telefoner används så gott som varje dag, hela dagen. Vi använder de för att ringa och sms:a våra vänner och vår familj. Vi tar bilder eller filmar videos. Mobilen hjälper oss att köra rätt och den underhåller oss när vi har tråkigt. Den används väldigt mycket helt enkelt. Problemet är att ju mer den används, desto större är risken för att något händer med mobilen. Du skulle kunna tappa din mobil när som helst och då spelar det ingen roll om det är en Microsoft mobil eller något annat. Om du inte har ett skydd kommer din mobil sannolikt att gå sönder eller få en sprucken skärm. Det är enkelt att undvika detta, köp ett mobilskal till Microsoft mobilen. Dessa skyddar inte bara mot stötar utan även mot nedslitningen som uppstår när du använder mobilen varje dag.


Bra pris och gratis frakt


När du köper ditt skal till Microsoft från oss får du inte bara flera modeller att välja mellan, till flera olika mobiltelefoner. Du får även ett bra pris och vi bjuder på frakten. Beställ innan kl. 14:00 så skickar vi dina skal samma dag. På så sätt får du ditt mobilskydd så fort som möjligt.