Google

Skal till Google


Google, ett av världens största företag, är idag mycket mer än bara ett företag som utvecklat en sökmotor. De har även sålt mobiltelefoner under namnet Google Nexus sedan 2010. Dessa har de gjort i samarbete med många av mobilbranschens största tillverkare, som exempelvis HTC, LG, Huawei och Motorola för att nämna några. Google Nexus är en populär mobil, till stor del på grund av att de oftast är väldigt prisvärda och håller hög kvalitet. Har du en Google Nexus mobiltelefon och vill kunna ta hand om den på bästa möjliga sätt så behöver du ett skal. Vill du ha bra och prisvärda skal så har du kommit till helt rätt ställe.


Skal som skyddar mobilen


Hos oss på Skalsidan.se kan du hitta många olika skal till Google. Dessa kommer i flera olika material också, vilket ger din mobil olika utseenden och stilar. De vanligaste skalen är gjorda av hårdplast. Denna plast är flexibel men samtidigt hård, vilket gör att den klarar av slitage och kraftiga stötar på ett bra sätt. Hos oss hittar du även skal till Google gjort av läder eller konstläder. Dessa används ofta för att ge mobilen en stilren och elegant känsla. Läderskal till Google används även ofta till plånboksmodellerna. Med dessa skal kan du även förvara dina viktiga kort, som exempelvis bankkortet, körkortet och andra plastkort.


Beställ redan idag


En stor fördel när du beställer dina skal till Google här från oss är att du först och främst har flera skal att välja mellan till olika Google-modeller. Det gör att du kan välja skal som passar just din stil och dessutom köpa in flera om du vill kunna byta ut dessa ofta. Om du beställer innan kl. 14:00 så skickar vi även iväg beställningen redan samma dag.